Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen en te koelen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de gas gestookte CV ketel met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt, duurzame oplossingen zoals warmtepomp technieken worden steeds meer toegepast.

Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte. 

topaz MC 600x600 kopie

Naast de welbekende Cv-ketel en radiator worden er op vele vernieuwende manieren warmte opgewekt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand. Het is mogelijk om een combiketel te gebruiken of over te gaan op duurzame systemen zoals warmtepompen in combinatie met vloerverwarming.

De bijhorende installaties zijn ver doorontwikkeld waardoor de investering in relatie tot het rendement zeer interessant kunnen zijn om in overweging te nemen. Het resultaat wat deze installaties moeten leveren is een verhoging van het woon- of werkcomfort door de circulatie van een aangename temperatuur.

Voor ieder huishouden of bedrijf kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Wij als ervaren specialist helpen u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis of op het kantoor. Wilt u meer weten wanneer de overheid een subsidie verleend.  

Radiatoren of convectoren?

Op gebied van radiatoren kunnen wij u tal van mogelijkheden bieden. Designradiatoren in allerlei vormen zijn verkrijgbaar. Van modern tot klassiek, van wandradiatoren, hoekradiatoren tot vrijstaande radiatoren en van klein tot groot formaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Naast de “gewone” radiatoren kunnen wij bovendien de zogenaamde convectoren voor u verzorgen. DezeOpengewerkte20strada Jaga convectoren kunnen we voorzien van DBE Dynamic Boost Effect dit systeem zorgt ervoor dat de capaciteit van deze convectoren twee tot drie maal wordt vergroot zodat deze geschikt worden voor lage temperatuur verwarming zoals warmtepomp systemen. convectoren met DBE zijn ook geschikt om te koelen.

Vloerverwarming is zeer geschikt voor lage temperatuur verwarming en koeling zoals met bijvoorbeeld warmtepompen. Vloerverwarming kan worden aangebracht in nieuwe afwerkvloeren en betonvloeren in bijvoorbeeld bedrijfsruimtes. Houten vloeren is ook geen probleem. Hier zijn de zogenaamde droogbouw systemen voor. In bestaande situaties kunnen we de leidingen infraisen. Tegenwoordig is er veel mogelijk in combinatie met een groot assortiment topvloeren, zodat uw gewenste topvloer geen belemmering meer hoeft te vormen.

 

 

vloerverwarming2

 

vloerverwarming1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bericht in
Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.