Loodgieterswerk

Heeft u plotseling een gaslekkage, lekkage in de waterleiding, of een verstopping in de afvoer? Ook voor een lekkende kraan of een lopende stortbak kunt u ons bellen.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen en te koelen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte

Ventilatiesystemen

Er is steeds meer mogelijk om uw huis intern schoon te houden, te verwarmen en ook te koelen. Dat gebeurt tegenwoordig met luchtbehandeling. Inmiddels heeft Seton met kleine - en met grote installatie ruime ervaring. Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen, dan kunnen we tonen wat we waard zijn. Specialist met veel kennis, kunde en verstand van zaken.

Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

Goten en hemelwaterafvoeren

Is uw huidige dakgoot aan vervanging toe of veroorzaakt deze lekkage? Wij zijn de aangewezen partij voor een deskundige reparatie of voor het compleet vervangen van de dakgoot. Onze zinkwerkers/dakdekkers werken volgens ambachtelijk vakmanschap en met kwalitatief hoogstaande materialen. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bericht in
Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.