Terug naar overzicht

In opdracht van Aannemersbedrijf Hoogvliet hebben wij de installaties verzorgd voor de transformatie van de boerderij Hostede de Paradijshoeve tot zalencentrum voor feesten, partijen, vergaderingen en nog veel meer.

Bij dit project hebben we een Viessmann pallet ketel geinstaleerd, dit is een cv ketel die niet brand op gas maar op hout pellets, dit is hout wat wordt samengeperst tot kleine korrels en dan als brandstof wordt gebruikt voor de pallet cv ketel. De ketel verwarmd de radiatoren, vloerverwarming en warmwater. Voor de backup is een Viessman gaswandketel gemonteerd.

 

Werkingsprincipe CR 2.2 klein 1040x460 1

De ventilatie die wij hebben geinstaleerd, is met Warmte Terug Winning (WTW). Hierbij wordt de toe te voeren lucht opgewarmd door de af te voeren lucht. De bed & breekfast kamers en de grote vergaderzaal met centrale Zehnder StorkAir units StorkAir units en de kantoren en overige kleine ruimtes met lokale Climarad radiatoren met ventilatie unit, hierbij zit de ventilatie unit direct achte de radiator.

Ook hebben wij bij dit project de sanitaire installaties verzorgd leidingwerk en sanitair en buiten het zinkwerk dakgoten en hemelwaterafvoeren. 

 

New Phototastic Collage 2

 Werk gerealiseerd in 2014

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bericht in
Invalid Input
Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.