Terug naar overzicht

De afgelopen drie weken hebben Mark en Ryan bij ons stage gelopen voor hun opleiding. Wij hebben in ieder geval heel erg genoten van hun enthousiasme en positieve inzet. Hier onder vertellen zij wat ze er van vonden. 

mark collage"Hallo ik ben Mark ben 14 jaar oud. En ik ben leerling van Loket. Ik doe daar de richting PIE (Produceren, Installeren en Energie). Ik zit nu in het 3e school jaar en in dat jaar moeten we voor 3 weken stage lopen. Bij een bedrijf wat aansluit van wat je leuk vindt. Dus ik ben meteen gegaan naar Seton. Daar werd ik vriendelijk ontvangen. Na een leuk gesprek hoorde ik dat ik hier me stage mocht gaan lopen.

Drie weken geleden was het zover en ben ik aan mijn stage begonnen. Ik vond het heel spannend maar vanaf de eerste dag heb ik het heel erg naar mijn zin gehad ik ging samen met een werknemer op pad en ik heb deze drie weken van alles gedaan. Van CV-ketels tot riolering naar gas/waterleidingen, boilers en sanitair.

Door de gezellige sfeer zijn de weken veel te snel gegaan. Ik heb de kans gehad om veel te mogen leren en heb het reuzen naar me zin gehad.

Ik zou zo weer terug willen bij Seton!

Groeten, Mark Sturrus"


"Hoi, Ik ben Ryan van 16 jaar oud. Ik mocht stage lopen bij Seton en ik vond het heel erg leuk. Er werken hele aardige mensen en ben heel goed opgevangen. In mijn stage van drie weken heb ik veel geleerd. Vooral over hoe een Cv ketel in elkaar zit, maar ook veel andere dingen, zoals het plaatsen van een kraan of het vervangen van een binnenwerk van de stortbak. Ik hoop nog veel meer te leren als ik terug mag komen. "

 

ryan collage copy

  

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bericht in
Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.