Terug naar overzicht

Comfort en gemak in de badkamer
Het thema ‘ langer zelfstandig thuis blijven wonen’ is inmiddels wel een bekend begrip in Nederland. De vergrijzing is al een aantal jaar aan de gang en dat merken we op allerlei gebieden. Maar helaas voor de 60-plussers brengt het ouder worden ook problemen met zich mee. 

Valpartijen thuis hebben grote gevolgen. Vorig jaar stierven 3.300 mensen, meestal ouderen, door een val en/of het bijkomende letsel. Maar ongelukjes in huis zorgen ook voor drukte op de afdelingen Spoedeisende Hulp in ziekenhuizen en overbelaste mantelzorgers. Gevaarlijke situaties zijn echter grotendeels te voorkomen door eenvoudige aanpassingen te laten installeren, zoals beugels, antislipvloeren in badkamers, betere verlichting, op afstand bedienbare apparatuur en het bad vervangen door een veiligere inloopdouche zorgen ervoor dat de kans op vallen sterk verminderd. 

Bent u minder mobiel geworden, maar wil wel graag thuis blijven wonen. Onze hulpmiddelen voor badkamer en toilet van Linido - Handicare geven de gebruiker precies de benodigde extra steun. Zoals een stevige wandgreep of een douchezitje. 

Dit maakt het mogelijk om veilig alledaagse dingen zelfstandig te blijven doen. Deze producten zijn veilig, de afgeronde vormen zorgen ervoor dat de gebruiker  nergens achter blijft haken. En comfortabel, omdat het natuurlijke bewegingspatroon wordt ondersteund. Bovendien zijn de producten duurzaam en geoptimaliseerd voor het gemak van de gebruiker wat wij gelmatig en uitvoerig testen.

 

  

linido wandbeugel

linido toiletbeugel opklapbaar

 

 

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een bericht in
Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.